Online, interaktív boogie-woogie tanfolyam

Beindítottuk a boogie-woogie oktatás online (virtuális) formáját. Egy olyan megoldást választottunk, ami teljesen interaktív és élő. Az óra alatt élő videó és hangkapcsolatban vagyunk egymással, így nektek van lehetőségetek kérdezni, mi pedig látjuk, hogy mit csináltok, így tudunk javítani, pontosítani. Ezen az oldalon összegyűjtöttünk minden hasznos információt, ami az online órán való részvételhez kellhet.

Az online órák 2020. augusztus 1-től határozatlan ideig szünetelnek.

Jelenleg az alábbi online boogie-woogie óratípusokat indítottuk el:

 • Egyéni technika. Ez egy szóló óra, partner nélkül táncolunk. A hangsúly az alaptechnika tökéletesítésén, és az egyéni improvizációs mozdulatok begyakorlásán van. Kis, egyedül táncolható sorokat is tanulunk, és persze végig vidámkodunk. Az óra a kezdő boogie tanfolyam elvégzését feltételezi.
 • Páros figurás. Ezen az órán páros boogie figurákat tanulunk, páros gyakorlatokat végzünk, tehát a táncpartner erősen ajánlott. A szintet elsősorban a haladósoknak és a klub I-eseknek lőttük be (azaz minimum 4-6 hónapos bugi tudás), de azért lesznek könnyebb-nehezebb figurák is.
 • Teljesen kezdő páros intenzív. Ehhez a tanfolyamhoz csak egy pár kell, nem kell előzetes boogie tudás. Teljesen elölről, az alaplépéssel illetve a vezetés-követéssel kezdünk. Miután az alaplépést jól begyakoroluk jöhetnek az alapfigurák. Nagyjából a kezdő anyagot fogjuk végigvenni, amiről itt találhatsz egy videót. Az intenzív tanfolyamon való részvételhez kötelező az előjelentkezés. A további lépéseket (technikai próba, bérletvásárlás, online belépési kódok) az előjelentkezetteknek e-mailben fogjuk megküldeni.

Részvétel az online táncórán

A sikeres részvételhez az alábbi lépések vezetnek:

 1. Technikai feltételek ellenőrzése. Elsőként érdemes megnézni, hogy adottak-e a technikai feltételek egy jó hangulatú, hasznos online órához. Hiszen hiába a lelkesedés, ha valami fránya probléma miatt élvezhetetlen az óra. Klikk ide!
 2. Valahogy jelezni nekünk, hogy szeretnél részt venni (Facebook, e-mail, +36-20-491-0314). Regisztrálunk téged az online bérletkezelő rendszerünkbe, és elküldjük a jelszavad. Itt tudsz majd bankkártyával bérletet venni, illetve ellenőrizni a felhasználható alkalmak számát.
 3. Az alábbi linkek segítségével belépsz az órára (az óra kezdete előtt 5-10 perccel). Útmutató számítógéphez (ha nincs Zoom telepítve, illetve van Zoom telepítve) valamint okostelefonhoz. A neved mellett zárójelben kérlek add meg az e-mail címet, amivel regisztráltunk.
  • Egyéni technika, vasárnap 18:00-19:00: Klikk IDE! (Meeting ID: 834 9998 9291, Password: 029719)
  • Páros figurás, csütörtök 18:00-19:00: Klikk IDE! (Meeting ID: 842 0683 1969, Password: 019494)
  • Kezdő intenzív: Előjelentkezés után küldjük a részleteket.
 4. Egy várószobában fogod találni magad, ahonnan online fogunk beléptetni az órára a bérlet ellenőrzése után.

Bérletek, árak

A bérletkezelő rendszerbe történt regisztráció után van (illetve lesz) lehetőséged bankkártyával bérletet váltani. A bérlettípusokat és árakat az Árak, kedvezmények menüpont alatt találod . (Jelenleg egyik bérlet sem jár le.) Ha átutalással szeretnél bérletet venni, azt is megteheted az alábbi adatokkal:

 • Számlaszám: 11707024-20396419 (OTP Bank) / nemzetközi: HU15 1170 7024 2039 6419 0000 0000 (BIC-SWIFT-KÓD: OTPVHUHB)
 • Számlatulajdonos: Oktogon Tánc Centrum Egyesület
 • Megjegyzés: online boogie óra: <bérletkezelő rendszeri e-mail címed> 

Meglévő tanítványaink számára: A nem online órákra - korábban - váltott Oktogonos bérletek felhasználhatók az online órákra is. Ehhez semmit nem kell tenned.

Technikai feltételek

Megfelelően gyors az internetkapcsolatod? Látogass el a https://www.speedtest.net/# oldalra, és kattins a "GO" gombra. Ha a piros keretben a 318 helyén legalább 3-at látsz, akkor jó minőségben, akadozás nélkül fogod tudni követni az órát.

Letoltesi sebesseg

 

 

 

 

Van webkamerás számítógéped, vagy okostelefonod / tableted? Ha igen, akkor a számítógépedre telepítsd a Zoom alkalmazást, a telefonodra/tabletedre pedig töltsd le a Zoom app-ot (Android: Google Play, IOS: App store). Amennyiben nem tudod feltelepíteni a számítógépedre az alkalmazást, akkor is részt tudsz venni. Egy kis progit fog felajánlani letöltésre a csatlakozáskor, amit csak el kell indítani (nem telepít semmit), így akár a munkahelyi laptopodat is tudod használni.

Elég nagy kijelződ van? Mivel a tánctanárokat (és a többieket is) a kijelzőn fogod látni, célszerű, ha ez a tenyerednél nagyobb felület. A számítógéped vagy a telefonod lehetőség szerint csatlakoztasd egy nagy monitorhoz vagy TV-hez, hogy mindent és mindenkit jól láss. Ha a TV-n/monitoron és a számítógépeden is van HDMI csatlakozó, akkor legegyszerűbben egy papa-papa HDMI kábellel oldható meg a dolog. Az okostelefonokhoz lehet kapni egy egyszerű kiegészítőt (USB - HDMI adaptert), amit az előbb említett HDMI kábellel már lehet a TV-hez csatlakoztatni. (Vásárlás előtt tájékozódj, hogy minden-mindennel kompatibilis-e!)