Tanítványainknak

Ezt az oldalt elsősorban jelenlegi és volt boogie-woogie tanítványaink számára készítettük. Igyekszünk a legfontosabb információkat itt is közzétenni.

Órán tanult figurák

A kezdő, a középhaladó és a haladó figuráit feltáncoltuk egy rövid klipre. Ezeket a videókat bármikor megnézheted a Google+ oldalunkon. Ehhez kapcsolódnod kell az oldalhoz, amihez egy Gmail-es e-mail címre lesz szükséged:

  1. Kattints erre a linkre, majd jelentkezz be a Gmail-es felhasználóneveddel.
  2. Amennyiben korábban még nem csatlakoztál a Google+ szolgáltatáshoz (olyan, mint a facebook), akkor néhány opcionális kérdésen keresztül kell verekedned magad.
  3. Ezután eljutsz a myBoogie oldalra, ha mégsem, akkor kattints ide, vagy írd be a felső keresőablakba, hogy "myboogie".
  4. Amennyiben sikerült eljutod a myBoogie Google+ oldalra kattints a piros "Követés" feliratra.
  5. Adj nekünk egy napot, hogy visszaigazoljunk téged (hogy valóban a tanítványunk vagy) és a Fotók menüpont alatt megtalálod az összes tanfolyami videót. A figurák neveit a videók megjegyzésében találod a letáncolt sorrendben.

A kezdő tanfolyam figuráit és az alaplépést feltöltöttük a youtube-ra, hogy mindenki könnyen hozzáférhessen, gyakorolhasson.

Legfrissebb hírek

Az aktuális tanítványokat a myBoogie Facebook csoporton belül igyekszünk összegyűjteni. Itt találod meg a legfrissebb híreket, illetve a csoporttársakat is. Ez is zárt csoport, így jóváhagyás után látod majd a tartalmakat. Csatlakozz te is, hogy ne maradj le semmiről!

Boogie zenék

Néhány lassabb és néhány gyorsabb boogie-woogie zenét összegyűjtöttünk nektek otthoni gyakorlás céljából. Ezeket is a Google+ oldalunkon találjátok a Profil (bal oldalt) / Névjegy (középen) menüpont alatt a Linkek-nél.

Gyakorlás

A heti egy óra mellett nem árt a gyakorlás. Ennek legkellemesebb formája, ha elmentek egy boogie bulira. A Boogie bulik oldalon minden hétre találtok legalább egy-egy eseményt, ahol boogie-woogie zenét játszanak. Figyelem! Nem minden esemény kifejezetten Boogie-s, nézz bele a leírásba a részletekért. A Hazai zenekarok oldalon felsorolt együttesek koncertjeit nyugodtan merjük ajánlani, valamint a Tükörműhelyben rendezett Boogie-woogie Házibulik is nagyon jók szoktak lenni. Mi is igyekszünk hozzájárulni a zenés eseményekhez, így minden hónap 4. szombatján Boogie- és Rocky Láz néven mi adjuk a talpalávalót a Szombat Esti Lázban (részletek itt). Itt a buli elején lassabb, majd egyre gyorsabb zenékat adunk. Amennyiben elbizonytalanodtok egy-egy figura kapcsán, ott is szívesen segítünk. 

Toborzási kedvezmény

Amennyiben tetszenek a Boogie órák, mesélhetsz róluk barátoknak, családtagoknak, munkatársaknak, életed párjának vagy éppen egy másik táncbéli táncpartnerednek. Ha lelkesedésed eredményeképpen az általad hozott tanuló bérletet vesz, mi az ő bérletének 50%-át jóváírjuk neked a következő bérletvásárlásodkor. Gondolj bele, két új emberrel egy hónapig ingyen járhatsz (ha ők is 8 alkalmas bérletet vettek). Fontos, hogy a recepción együtt kell megjelennetek, valamint az ajánlottak korábban, hozzánk még nem járhattak boogie-zni.