Teljesen kezdő boogie-woogie tanfolyam

A teljesen kezdő boogie tanfolyamra azokat várjuk, akik még sosem tanultak boogie-woogie-t. Semmilyen táncos előképzettségre nem építünk, elég ha tudod, hogy melyik a jobb és a bal lábad. Az órákon mindig ketten tanítunk, így az ún. "vizuális típusok" is könnyen elsajátítják az alapokat.

Hasznos tudnivalók

Online boogie-woogie kezdő órát keresel? Az onine órák információt az Online órák menüpontban szedtük össze

Az első órán beszélünk egy kicsit a boogie-woogie táncról, illetve táncolunk nektek egy rövidet, hogy élőben is megtapasztalhassátok, milyen is a boogie-woogie. Ha valami miatt ki kell hagynod az első órát, itt a honlapon is megtalálsz minden fontos információt a boogie-woogie kialakulásáról, illetve megnézheted magát a táncot is.

Minden órát játékos bemelegítéssel kezdünk, majd gyakoroljuk a boogie alaplépést. Ne ijedj meg, ha úgy érzed, hogy semmire sem emlékszel, amit az előző órán tanultunk, mert egy rövid szabadtánc után az óra első feléig átismételjük az előző órai anyagot. Ez azoknak is hasznos, akik egy váratlan esemény miatt kihagytak egy órát, emiatt lemaradásról szó sem lehet. :)

A kezdő órára egyedül is lejöhetsz, nem kell előtte táncpartnert keresned. Az órán úgyis folyamatos párcsere van, ami jelentősen hozzájárul a sikeres tanuláshoz. Amennyiben nagy különbségek lennének a fiúk és a lányok számában, felsőbb szintű kurzusokról szoktunk résztvevőket toborozni.

A boogie-woogie kurzusokra kényelmes ruhával érdemes készülni. Váltócipő mindenképpen kell: mind a fiúknak, mind a lányoknak lapos sarkú, vékony talpú cipőt javaslunk.

A kezdő tanfolyam 8 alkalomból áll, s utána is ugyanabban az időpontban folytatódik, csak már "középhaladó" néven. Boogie zenét otthoni gyakorlásra mindenkinek szívesen adunk. Az alábbi videón megnézheted, hogy két hónap alatt körülbelül hova fogunk eljutni.

Kurzusok, jelentkezés, árak

A rövidesen induló tanfolyamokat mindig megtalálod a képernyő jobb oldalán az oldalsávban.

A kezdő tanfolyammal kapcsolatos információkat a Tánctanfolyamok menüpontban találod.

Amennyiben kedvet kaptál, érdemes a Táncválasztó honlapján Előjelentkezni, mert így biztosított a helyed!

A teljesen kezdő tanfolyamokra - előzetes tánctudás nélkül - legfeljebb a 3. alkalommal lehet még becsatlakozni.