BoogieLáz fejlesztés (eredmények)

 Köszönjük, hogy válaszaiddal hozzájárultál a BoogieLáz fejlődéséhez! A Fejlesztési felmérést 62-en töltöttétek ki: a kitöltők közel fele "régi motoros".

Megoszlas

Válaszok

Elsőként az egyes szempontokat rangsoroltátok csökkenő fontossági sorrendben, majd ugyenezen szempontok alapján értékeltétek a jelenlegi BoogieLázat. A legfontosabb három szempontnak a Zene, a Hangulat és a Társaság bizonyult (mily meglepő!), majd negyediknek a Időpont, időtartam futott be. A jobb oldali oszlopban látjátok, hogy hányasra vizsgázott a BoogieLáz ezen szempontok szerint. Alapvetően a fontosabb szempontokkal vagytok a leginkább elégedettek (kivéve a Megközelítés és a Beszélgetési lehetőséget, melyek a fontosságukhoz képest relatíve túlteljesítettek), de még így is csak egy jóindulatú négyes alá lett az érdemjegy. Ezen szeretnénk változtatni, s a legfontosabb szempontok esetén egy biztos "Jó"-t megcélozni.

Elegedettseg

Az általunk kigondolt fejlesztési lehetőségek értékelése előtt alkalmatok volt saját javaslatot tenni. Nagyon örültünk, hogy ezek nagy részére mi is gondoltunk, így rögtön meg is szondáztathattuk a javaslatot. A valós sorrendet az "Átlagos támogatás" oszlop szerint állapítottuk meg, mely figyelembe vette a "negatív" szavazatokat is. A jobb oldali oszlopban az egyes fejlesztési ötletek kifejezett támogatóinak arányát láthatjátok (tehát aki "Frankó ötlet" vagy "Mióta erre vártam" választ adott). A TOP3-ba - a szavazók felének hathatós támogatásával - a gyakoribb BoogieLáz, a vendég DJ-k meghívása és a hölgyválasz bevezetése került be.

Fejlesztes

Mi várható?

A válaszok és a szöveges értékelések alapján az alábbi pontok megvalósítását tervezzük rövid távon:

 1. Vendég DJ-k (akik egyébként Boogie tanárok) meghívása. Ezúton is köszönjük Endrének, Zsoltnak &Szilvinek, hogy elfogadták a meghívásunkat. Igyekszünk a többi tanárt is meggyőzni, hogy játsszák le nekünk kedvenc zenéiket.
 2. Hölgyválasz bevezetése. Ezt a legutóbbi BoogieLázban le is teszteltük, remekül sikerült. Többen táncoltak a hölgyválasz alatt, mint előtte. :)
 3. Zenei kínálat átdolgozása. Bár tisztában vagyunk azzal, hogy nem lehet mindenkinek egyszerre kedvezni, már megkezdtük a gyorsabb, pörgősebb, megmozgatóbb, valamint a magyar és külföldi RnR számok bedolgozását. Ezen kívül lesz pár szám erejéig egyéb táncokba való kitekintés is. Cserébe viszont az első órában (19-20) lassú és közepes számokat adunk csak, hogy kedvezzünk a tanfolyamosoknak, illetve gyakorolni vágyóknak.
 4. Pársorsoló. A pontos megvalósítás még kidolgozás alatt, de az ismerkedést fogja játékos formában segíteni, elejét véve pl. a "klikkesedésnek".
 5. BoogieLáz City. Ezen projekt célja, hogy sűrítsük a BoogieLázak számát, illetve egyszersmind egyéb más felvetésekre is megpróbáljunk megoldást találni. A "BoogieLáz City" egy rendes BoogieLáz lesz, de a város szívében, az Oktogon melletti Aradi utca 1-ben. Két próbabulit tervezünk, az alábbi feltételekkel:
  • Időtartam: szombat, 21-01
  • Belépő: 800 Ft
  • Büfé: nincs, de szemben van egy éjjel-nappali
  • Éjszakai közlekedés: kiváló (4-6-os vonala, Oktogon megálló)
  • Tágas öltözők, a terem bejáratánál asztalok-székek a beszélgetéshez
  • 96m2 tánctér
  • Első próbabuli: 2013. június 8.

Sajnos a Forgách utcai bulit időtartamát úgy tűnik nem lehet meghosszabbítani, és az árképzésbe sincs beleszólásunk a buli másik fele miatt. A szellőzés/szellőztetés javításának utánajárunk.

Rengeteg érdekes és hasznos visszajelzést adtatok a szöveges-kifejtős részekben, ezek voltak számunkra a leghasznosabbak. Van köztük olyan, amit középtávon szeretnénk még megvalósítani, de hogy mit, az legyen meglepetés...

Megjegyzések a margóra

 • Nem mindenki számára volt világos, hogy a BoogieLáz nem egyenlő a Szombat Esti Lázzal. A BoogieLáz csak minden 4. szombaton jelentkezik, így a felmérés is csak ezekre az alkalmakra vonatkozott.
 • Az, hogy mikor, milyen zene van a Szombat Esti Lázban (azaz mikor van pl. boogie), többek között a Swinges Események Google Naptárból is kiderül, ami közvetlenül az Android telefonokon, vagy az alábbi linken is megtekinthető: Swinges Események.
 • Jelenleg a belépő 950 Ft, amiből 150Ft leiható a büfében.
 • A BoogieLázba eddig (egy kivétellel) mindig lehoztuk fentről a hangfalakat
 • Kedvenc észrevételem: "A büfé igazából nem érdekes, de mindig ugyanaz van, és nagyon kevés az az ugyanaz."

Lehet kommentelni itt is, Facebookon is.

A szerzőt megtalálod a Google+ -on