Tanítványainknak

Ezt az oldalt elsősorban jelenlegi és volt boogie-woogie tanítványaink számára készítettük, de minden boogies számára hasznos lehet. Alapvetően a figurák, zenék elérhetőségét és a buli információkat foglaljuk össze.

Hasznos infók

Órán tanult figurák

A kezdő, és a középhaladó tanfolyam figuráit feltáncoltuk egy-egy rövid klipre. Ezeket a videókat bármikor megnézheted a Myboogie Youtube csatornánkon.

 

A videós figurakatalógusunkat a myBoogie Médiatár alatt érhetitek el. A nem nyilvános anyagokat csak belépés után lehet megtekinteni. Felhasználónév és jelszó az órán kapható.

Van egy mobilalkalmazásunk is (vagy inkább hívnám interaktív dokumentumnak), melyet a Coda app (android, iOS) telepítése után (vagy a webes felületen) érhetsz el. Itt vezetjük többek között minden Egyéni tempóban haladós pár egyéni, testreszabott figuralistáját.

Néhány figurát feltáncoltak korábbi tanítványaink, ezeket hamarosan feltöltjük a honlapra.

Boogie-woogie táncóra Budapesten

Boogie-woogie tanítványok a myBoogie bugiórán

Boogie-woogie tanítványok a myBoogie bugiórán

Legfrissebb hírek

Az aktuális tanítványokat a myBoogie Facebook csoporton belül igyekszünk összegyűjteni. Itt találod meg a legfrissebb híreket (elmaradó óra, intenzív hétvégék, nyári tábor, stb ...), illetve a csoporttársakat is. Ez is zárt csoport, így jóváhagyás után látod majd a tartalmakat. Csatlakozz te is, hogy ne maradj le semmiről!

Az Instagram oldalunk is folyamatosan szépül, ha Insta-fan vagy, kövess be!

Boogie zenék

Néhány lassabb és néhány gyorsabb boogie-woogie zenét összegyűjtöttünk nektek otthoni gyakorlás céljából. Aki inkább online hallgatna zenét, annak a Spotify-os Boogie-woogie dance party lejátszási listánkat ajánjuk.

Gyakorlás

A heti egy óra mellett nem árt a gyakorlás. Ennek legkellemesebb formája, ha elmentek egy boogie bulira. A Boogie bulik fejezetben (görgess le) minden hónapra találtok egy-egy saját szervezésű táncos bulit , ahol boogie-woogie zene szól, és mindig jelen van egy tanár is, ha elakadnál valamiben.

Boogie bulik, táncpartyk

Mivel a boogie-t rengeteg féle zenére táncoljuk, ezért a bulik gyakoriságára sem lehet panasz. Ezen az oldalon elsősorban a saját szervezésű boogie bulikkal foglalkozunk, de a lap alján találsz iránymutatást a többi rendszeres eseménnyel kapcsolatban is. Nézd meg a bulikon készült képeket, videókat is.

BoogieLáz

A BoogieLázat azért hoztuk létre, hogy legyen egy rendszeres, megbízható, kiszámíthatóan működő helyszín, ahol a boogie táncos élvezheti munkájának gyümölcsét: a táncot. A BoogieLáz nem "Oktogonos buli", hanem minden tanuló vagy profi előtt ugyanazon feltételek mellett nyitva áll. A cél, hogy mindenki élvezhesse a kedvenc zenéit,  gyakorolhassa az órán tanult figurákat, vagy éppen csak kikapcsoljon az egész heti munka után.

Következő időpontok

 • 2024. január 13: 20:00-23:00
 • 2024. január 27: 20:00-23:00
 • 2024. február 10: 20:00-23:00
 • 2024. február 24: 20:00-23:00
 • 2024. március 9: 20:00-23:00
 • 2024. március 23: 20:00-23:00
 • 2024. április 6: 20:00-23:00
 • 2024. április 20: 20:00-23:00
 • 2024. május 4: 20:00-23:00

Helyszín

Budapest, VI. ker. Aradi utca 1. A 4-6-os villamos "Oktogon" megállójánál. Az Aradi utca a körúton az Oktogontól a Nyugati felé az első utca a bal oldalon.

Belépő

A belépő 2000 Ft (bérlettel: 1760Ft).

Jó tudni

Ingyenes ásványvizet és szörpöt biztosítunk a hosszantartó bulizás jegyében.  A belépővel részt vehetsz a párhuzamosan a másik teremben tartott Rocky klubon is, ahol fergeteges rock and roll slágerek szólnak egész este.

Boogie a Gozsdu udvarban

A szabadtéri boogie bulinak a Gozsdu udvar ad otthont, mely nyaranta helyettesíti a BoogieLáz-at. Általában minden héten hétfőn leterítjük a táncszőnyeget a Gozsdu udvar közepére, és két órán át vidám hangulat költözik az éttermek szomszédságába.

Következő időpontok

 • 2023. május 01-től minden nem esős hétfőn 18:00-20:00
 • 2023. július 24-én elmarad.
 • 2023. szeptember 11: utolsó alkalom

Helyszín

Budapest, VII ker. Király utca 13. (Gozsdu udvar): Négy bejárata van, négy különböző utcából. A buli a két belső utca kereszteződésénél található.

Belépő

A rendezvény ingyenesen látogatható.

Jó tudni

A szabadtéri bulik az időjárás függvényei is, így kérlek ellenőrizd az aktualitásokat a Facebook oldalunkon látható Facebook eseményekben. Az utcán parkolni néhány környező utcában csak az ott lakóknak szabad este 6 óra után, így válasszátok a parkolóházat, vagy érkezzetek tömegközlekedéssel, biciklivel, bérelt rollerrel.

Cikkek a boogie bulikhoz

Boogie-woogie tánc etikett

Free for all

Az az időszak, amikor bárki bárkit felkérhet
Boogie bulik - A hölgyválasz szabályai

Hölgyválasz

A hölgyválasz szabályai
Boogie-woogie tánc etikett

Buli-etikett

A bulizás alapvető szabályai

Aktualitások, egyéb rendezvények

Az aktualitás bulik eseményeit megtalálod a Boogie-woogie Fan Club Facebook csoportban (ez a csoport nem hozzánk tartozik), az általuk és velünk együttműködő szervezők bulijait pedig a myBoogie Facebook oldalán.

Kiemelt rendezvények