TripleStep boogie-woogie nyári tánctábor

 TripleStep tánctábor 2022

Idén nyáron ismét szervezünk Nektek egy boogie tábort, melynek ezúttal a Martfű Termál SPA hotel ad otthont. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a tavalyi TripleStep táborhoz hasonlóan a 2022-es boogie tábor is a két budapesti tánciskola - az Oktogon Tánc Centrum és a Savoy Garden Tánciskola - közös szervezésében valósul meg, így alkalom nyílik a "többi" boogie-s megismerésére. Négy napon keresztül a tánc, a strandolás, a szórakozás és persze a bulis esti tanítások lesznek a középpontban. Napi két alkalommal az alábbi tanári gárda fog titeket újabb és újabb táncos kihívások elé állítani: Cserép Jani, Schreiber-Hidasi Gabi, Pósz Marci és Pósz Dorka.

Áttekintő
A tábor időpontja: 2022. augusztus 18-21.

A tábor díja: 83.200 Ft (3 nap esetén 63.400 Ft). A további csomagokat lásd a Jelentkezés, fizetés fejezetnél.

Mivel a szállodában a férőhelyek száma korlátozott, így ha bizton velünk tartanál, ne felejts el időben regisztrálni. A páros regisztrációk előnyt élveznek, így érdemes párt keresni. Az órák párcserés rendszerben folynak majd. A jelenlegi szabályok alapján a részvételhez nem szükséges oltási kártya.

Jelentkezés

(Még ... nap a jelentkezés határidejéig.)

Szállás, étkezés

A szállás a hotel 2-3 ágyas szobáiban lesz. A szobák mind légkondícionáltak, saját fürdőszoba tartozik hozzájuk (többségében kád, néhányban zuhanyzó). A felszereltség része a hajszárító, TV (műholdas programokkal), WIFI és ingyenes szobaszéf. Törülközőt természetesen adnak, de a wellness törülköző és a fürdőköntös feláras opció. A szobákba - egyszeri felár ellenében - a négylábú házikedvencek is bemehetnek. Amennyiben ketten szeretnétek kölcsönösen egy szobában lenni, az természetesen megoldható, egyébként mindenkit - a segítségetekkel - beosztunk egy azonos neművel egy szobába. Lehet kérni két külön ágyas illetve franciaágyas szobát is. A szobák az érkezés napján 14:00-tól foglalhatók el, vasárnap pedig 10:00 óráig kell elhagyni azokat. A strandot, medencéket már az érkezés napján reggeltől egészen vasárnap zárásig lehet használni.

termalhotel standard

A napi három étkezés benne van az árban, a gyakorlatban ez svédasztalos reggelit és vacsorát, valamint háromfogásos menüebédet jelent. A különleges étrendet is megoldja a hotel, kérjük ilyetén igényeteket jelezzétek a jelentkezési űrlapon. Az esti programokhoz nem kértünk büfét, így oda be lehet hozni saját innivalót.

A parkolás és a WIFI-s internetelérés ingyenes.

Az aktuális szobabeosztás az alábbi (folyamatosan frissítjük):

2022.08.18-08.21.
 #  Személy 1 Személy 2  Személy 3
 1.  Dani  Eszter  -
 2.  Gyuri  Ildi  -
 3.  Tamás  Melinda  -
 4.  Gyula  Anna  -
 5.  Józsi  Leti  -
 6.  Gábor  Zita  -
 7.  Jani  Gabi  -
 8.  Marci  Dorka  -
 9.  Viktor  Gábor  
 10.  Linda  Hedvig   
 11.  Kata  Bogi (vl)  
 12.  Laci  (István?)  
 13.  Bianka (vl)  Heni (vl)  
 14.  Andi (vl)    
 15.      

 

2022.08.19-08.21.
 #  Személy 1 Személy 2  Személy 3
 1.  Levente  Enikő  -
 2.      -
 3.      -
 4.      -
 5.      -
 6.      
 7.      

Egyes kétágyas szobákba kényelmesen befér egy teljes értékű harmadik ágy is. Akik szeretnének hárman egy szobában lenni, így azt is meg tudjuk oldani. Egyébként a harmadik ágyakat csak akkor töltjük fel, ha elfogytak a szobák.

Tánc

A táncos programokat központilag szervezzük, de szeretnénk, ha maradna idő a szabadidős programokra is, így nem lesz tele az órarend. :) A teljes napokon kétszer (délelőtt és délután) lesz egy-egy másfél órás tánctanítás, létszámtól függően osztott csoportokban. Csütörtökön csak délután, vasárnap csak délelőtt tervezünk tanítani. A tematikában szerepelnek lépésvariációk, új figurák illetve kombinációk, sorok és persze egy kis lassú boogie technika. Szeretnénk, ha mindenki cserélne párt, de természetesen nem kötelező.

Kiket várunk? Szeretnénk mindekit befogadni, de ehhez még növekednie kell a tábornak, így egyelőre a 6 hónapnál régebb óta boogie órára járó, és legalább két boogie bulit maguk mögött tudó táncosokat várjuk. Más feltétel nincs. Az órák anyagát úgy alakítjuk ki, hogy lehetőleg minden táncos találjon benne sikerélményt és persze elegendő kihívást is.  Mindenkit mindkét tanárpáros egyenlő arányban fog tanítani. Az órán tanultakat legalább két alkalommal a fergeteges esti bulin is kamatoztatjuk, vacsora után kb. 20-23-ig.

A 320 m2-es, természetes fényű, panorámás, parkettás, légkondicionált terem egész nap a mienk lesz, így a táncos programokon idején kívül is lehet gyakorlásra, ismétlésre használni.

Szabadidős programok

A hotelban elérhető két beltéri és két kültéri termálvizes medence (32-37 fok), ahol élvezhetők a gyógyvíz jótékony hatásai, amik az alábbi esetekben orvosilag is javallottak:

 • mozgásszervi betegségek,ízületi gyulladások (arthritis, arthrosis), a csontrendszer és gerincoszlop betegségei
 • ínhüvelygyulladás, idült izomfájdalmak
 • utókezeléseknél: porckorongsérv műtét után, egyéb műtétek, sérülések, betegségek után

A termálvizes medence mellett van egy szuper, beltéri, 33 méteres úszómedence is egy 3-4 m magas trambulinnal. Lehet gyűjteni a bátorságot a leugráshoz! Nyugi, a víz 4 méter mély. Úszósapkát hozzatok!

A kinti medencék mellett rengeteg napágy várja a napozni vágyókat, de jó nagy zöldfelület az inkább törölközőre kifeküdni vágyókat. A lubickolás mellett számos társasjátékkal is készülünk, hiszen a tavalyi tapasztalatok azt mutatták, hogy egy-egy fárasztó nap után jól esik ülve is pihenni. Az aktív pihenésre vágyókat várja a fürdő területén a strandfoci és strandröplabda pálya, a tenisz szerelmeseit pedig a közeli teniszpálya csábíthatja el. Az esetleges felhősebb időket a benti ping-pong asztal (ütők, labdák biztosítva), a biliárd asztal illetve a zsetonokkal használható 4-személyes interkatív játszóasztal segít átvészelni.

A tervezett napi időbeosztással (alias órarenddel) később frissítjük az oldalt, de a koránkeléstől nem kell tartani. :)

Egyszeri 2000 Ft/fő megfizetése mellett mind a 4 nap használható a Skandináv wellness park (finn szauna, bioszauna, infraszauna, gőzkabin, csobbanómedence, jégkamra, Kneipp taposómedence, pihenőterek, pezsgőmedence, fittness terem, sóbarlang)..

Jelentkezés, fizetés

 A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével indul, és a teljes tábori összeg befizetésével zárul. Fizethetsz készpénzben, átutalással, illetve a szállást+étkezést akár SZÉP kártyával is. Ennek részleteit a jelentkezési lap kitöltését követően küldjük majd meg.

A táborban való részvétel feltétele a jelentkezési lapon történő jelentkezés (párok esetén mindkét személynek külön-külön), majd az alábbi fizetési határidők betartása. A határidőből való kicsúszás a jelentkezés törlését vonhatja maga után. Túljelentkezés és/vagy a nemek egyenlőtlensége folytán előfordulhat, hogy valaki várólistára kerül, ezt egyértelműen jelezzük felé. A tábori helyek feltöltése a jelentkezés sorrendjében történik, de a páros és a boogie órákon részt venni kívánók jelentkezései előnyt élveznek.

A tábori részvételhez az alábbi csomagokat állítottuk össze:

Teljes csomag: 83.200 Ft/fő

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik teljes mértékben szeretnék kiélvezni a tábort, nem hagynának ki egy percet sem.
4 nap / 3 éjszaka a hotelban, teljes ellátás. Részvétel az órákon, bulikon és egyéb programokon.

Elfoglalt csomag: 63.400 Ft/fő

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik a héten csak egy szabadnapot tudnak a táborra áldozni, de péntek reggeltől fejest ugranának a boogie-ba.
3 nap / 2 éjszaka a hotelban, teljes ellátás. Péntek reggeltől részvétel az órákon, bulikon és egyéb programokon. Javasolt érkezés pénteken 9:30 körül (megreggelizve).

Partiarc csomag: 66.400 Ft/fő

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik egy szuper társasággal és sok bulis estével töltenének el 4 napot, de az oktatást kihagynák.
4 nap / 3 éjszaka a hotelban, teljes ellátás. Részvétel az összes programon, kivéve a tánctanítást. Javasolt érkezés csütörtökön 16:00 körül.

Partner csomag: 64.200 Ft/fő

Ezt  a csomagot azoknak ajánljuk, akiket egy boogie-fanatikus partnerrel áldott meg a sors, és ők maguk nem táncolnak boogie-t, de szívesen társasoznának, kirándulnának, fürdőznének a társasággal.
4 nap / 3 éjszaka a hotelban, teljes ellátás. Részvétel csak a nem táncos programokon.

  

 A jelentkezési és fizetési határidők az alábbiak:

Jelentkezés - 2022.05.31-ig

Jelentkezés, a jelentkezési lap kitöltésével.

Foglaló befizetése - a jelentkezés után 7 napon belül

A foglaló - egységesen 22.000 Ft/fő - befizetésével válik érvényessé a jelentkezésed.

Fennmaradó összeg befizetése - 2022.07.07-ig

A fennmaradó összeget fizetheted SZÉP kártyával közvetlenül a szállodának is. Ez esetben igazolást kérünk a tranzakcióról.

A jelentkezési határidő után - amennyiben van még szabad hely - már csak a teljes összeg befizetésével lehet jelentkezni.

Lemondási feltételek

A tábor lemondása esetén:

 • Amennyiben a tábor a szervezők által lemondásra kerül, minden befizetett pénzt visszafizetünk. A SZÉP kártyás összegeket a hotel és a kártyatársaság tudja visszajuttatni a megfelelő zsebekbe.

Várólistáról be nem kerülés esetén:

 • Amennyiben valaki nem került be a várólistáról, minden befizetett pénzt visszafizetünk. A SZÉP kártyás összegeket a hotel és a kártyatársaság tudja visszajuttatni a megfelelő zsebekbe.

Egyéni lemondás esetén:

 • Ha a tábor megvalósul, 2022. július 7-ig  történő lemondás esetén a foglalón felüli befizetett összeget, 2022. július 7. és 2022. augusztus 1. közötti lemondés esetén az étkezés ellenértékét tudjuk visszatéríteni. 2022. augusztus 1. után már semmi sem jár vissza.
 • A foglalást természetesen bármikor át lehet ruházni másra. Ha a szobakiosztás és a résztvevők vezető-követő aránya engedi, akkor ellenkező neműre is.
 • A tábor ideje alatti igazolt COVID fertőzöttség esetén a hotel által felszámított kötbér, foglaló és fix költségek levonása után minden maradék pénzt visszaadunk.

Adatvédelmi tájékoztató

 • A tábori jelentkezési lapon megadott személyes adatokat a tábor végéig kezeljük, utána töröljük. A szállásegyeztetés és a szobakiosztás végett az adatok egy részét átadjuk a Martfű Termal SPA-t üzemeltető cégnek.
 • A megadott adatokat csak a tábor szervezésére használjuk fel, egyéb marketing és promóciós célra nem.
 • A tábor során rólad is készülhet fénykép. Ezeket a fényképeket később promóciós célokra a közösségi médiában vagy a myboogie honlapján a szervezők felhasználhatják.