Triplestep nyári boogie tábor

Idén nyáron ismét szervezünk Nektek egy boogie tábort, melynek ezúttal is a Martfű Termál SPA hotel ad otthont. Nagy örömmel tölt el minket, hogy - mint a TripleStep tábor történetében eddig mindig - a tábor most is két budapesti boogie tanárpár közös szervezésében valósul meg, így alkalom nyílik a "többi" boogie-s megismerésére. Négy napon keresztül a tánc, a strandolás, a szórakozás és persze az esti bulizás lesznek a középpontban. Napi két alkalommal az alábbi tanári gárda fog titeket újabb és újabb táncos kihívások elé állítani: Cserép Jani, Schreiber-Hidasi Gabi, Pósz Marci és Pósz Dorka.

Áttekintés

  • A tábor időpontja: 2024. augusztus 15-18.
  • A tábor díja: 109.000 Ft (82.000 Ft)

Mivel a szállodában a férőhelyek száma korlátozott, így ha bizton velünk tartanál, ne felejts el időben regisztrálni. A páros regisztrációk előnyt élveznek, így érdemes párt keresni. Az órák párcserés rendszerben folynak majd.


32 Nap 04 Óra 54 Perc 10 Másodperc
Boogie tábor 2023

Korábbi képek

Szállás, étkezés

A szállás a hotel 2-3 ágyas szobáiban lesz. A szobák mind légkondícionáltak - ezek működőképességére extra garanciát kértünk -, saját fürdőszoba tartozik hozzájuk (többségében kád, néhányban zuhanyzó). A felszereltség része a hajszárító, lapos TV (műholdas programokkal), WIFI és ingyenes szobaszéf. Törülközőt természetesen adnak, de a wellness törülköző és a fürdőköntös feláras opció. A szobákba - egyszeri felár ellenében - a négylábú házikedvencek is bemehetnek. Amennyiben ketten szeretnétek kölcsönösen egy szobában lenni, az természetesen megoldható, egyébként mindenkit - a segítségetekkel - beosztunk egy azonos neművel egy szobába. Lehet kérni két külön ágyas illetve franciaágyas szobát is. A szobák az érkezés napján 14:00-tól foglalhatók el, vasárnap pedig 10:00 óráig kell elhagyni azokat. A strandot, medencéket már az érkezés napján reggeltől egészen vasárnap zárásig lehet használni.

A napi három étkezés benne van az árban, a gyakorlatban ez svédasztalos reggelit és vacsorát, valamint háromfogásos menüebédet jelent. Idén már két menüből lehet választani, az igényeket előre begyűjtjük. A különleges étrendet is megoldja a hotel, kérjük ilyen irányú igényeteket jelezzétek a jelentkezési űrlapon. Az esti programokhoz nem kértünk büfét, így oda be lehet hozni saját innivalót.
A parkolás és a WIFI-s internetelérés ingyenes.

Szobakiosztás

Egyes kétágyas szobákba kényelmesen befér egy teljes értékű harmadik ágy is. Így akik szeretnének hárman egy szobában lenni, azt is meg tudjuk oldani.

Az aktuális foglaltságot az alábbi táblázatban követhetitek nyomon. A tényleges szobabeosztás a már jelentkezettek számára elérhető egy másik felületen.

2024.08.15-18 (Teljes csomag)

Szoba

Személy 1

Személy 2

1

Hédi

Linda

2

Viktor

K. Gábor

3

Kornélia

Laura

4

Andrea

Andrea

5

Gyula

Anna

6

Dávid

Péter

7

Anett

-- privát --

8

József

Krisztina

9

Balázs

Bence

10

Márti

Anna

11

András

Adrienn

12

Imre

Kristóf

13

Attila

Ágnes

14

Szilvia

Judit

15

Mihály

Gabriella

16

Tamás

Melinda

17

László

Béla

18

Andrea

Vivien

19202122232324252627

klíma tartalék

klíma tartalék

28

klíma tartalék

klíma tartalék

29

Jani

Gabi

30

Marci

Dorka

2024.08.16-18 (Elfoglalt csomag)

Szoba

Személy 1

Személy 2

31

M. Gábor


3233--

Fanni


Tánc

A táncos programokat központilag szervezzük, de szeretnénk, ha maradna idő a szabadidős programokra is, így nem lesz tele az órarend. :) A teljes napokon kétszer (délelőtt és délután) lesz egy-egy másfél órás tánctanítás két tudásszinten. Csütörtökön csak délután, vasárnap csak délelőtt tervezünk tanítani. A tematikában szerepelnek lépésvariációk, új figurák illetve kombinációk, sorok és persze egy kis lassú boogie technika. Szeretnénk, ha mindenki cserélne párt, de természetesen nem kötelező.

Kiket várunk? Szeretnénk mindenkit befogadni, de ehhez még növekednie kell a tábornak, így egyelőre a 6 hónapnál régebb óta boogie órára járó, és legalább két boogie bulit maguk mögött tudó táncosokat várjuk. Más feltétel nincs. Az órák anyagát úgy alakítjuk ki, hogy lehetőleg minden táncos találjon benne sikerélményt és persze elegendő kihívást is.  Mindenkit mindkét tanárpáros egyenlő arányban fog tanítani. Az órán tanultakat a fergeteges esti bulin is kamatoztatjuk.

A 320 m2-es, természetes fényű, panorámás, parkettás, légkondicionált terem egész nap a mienk lesz, így a táncos programokon idején kívül is lehet gyakorlásra, ismétlésre használni.

Szabadidős programok

A hotelban elérhető két beltéri és két kültéri termálvizes medence (32-37 fok), ahol élvezhetők a gyógyvíz jótékony hatásai, amik az alábbi esetekben orvosilag is javallottak:

  • mozgásszervi betegségek,ízületi gyulladások (arthritis, arthrosis), a csontrendszer és gerincoszlop betegségei
  • ínhüvelygyulladás, idült izomfájdalmak
  • utókezeléseknél: porckorongsérv műtét után, egyéb műtétek, sérülések, betegségek után

A termálvizes medence mellett van egy szuper, beltéri, 33 méteres úszómedence is egy 3-4 m magas trambulinnal. Lehet gyűjteni a bátorságot a leugráshoz! Nyugi, a víz 4 méter mély. Úszósapkát hozzatok!

A kinti medencék mellett rengeteg napágy várja a napozni vágyókat, de jó nagy zöldfelület is várja az inkább törölközőre kifekvőket. A lubickolás mellett számos társasjátékkal is készülünk, hiszen a tavalyi tapasztalatok azt mutatták, hogy egy-egy fárasztó nap után jól esik ülve is pihenni. Az aktív pihenésre vágyókat várja a fürdő területén a strandfoci és strandröplabda pálya, a tenisz szerelmeseit pedig a közeli teniszpálya csábíthatja el. Az esetleges felhősebb időket a benti ping-pong asztal (ütők, labdák biztosítva) és a biliárd asztal várja.

A tervezett napi időbeosztással (alias órarenddel) később frissítjük az oldalt, de a koránkeléstől nem kell tartani. :)

Egyszeri 3500 Ft/fő megfizetése mellett mind a 4 nap használható a Skandináv wellness park (finn szauna, bioszauna, infraszauna, gőzkabin, csobbanómedence, jégkamra, Kneipp taposómedence, pihenőterek, pezsgőmedence, fittness terem, sóbarlang)

Jelentkezés, fizetés

A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével indul, és a teljes tábori összeg befizetésével zárul. Fizethetsz készpénzben, átutalással, illetve a szállást+étkezést akár SZÉP kártyával is. Ennek részleteit a jelentkezési lap kitöltését követően küldjük majd meg. Idén részletfizetési lehetőséget is biztosítunk.
A táborban való részvétel feltétele a jelentkezési lapon történő jelentkezés (párok esetén mindkét személynek külön-külön), majd az alábbi fizetési határidők betartása. A határidőből való kicsúszás a jelentkezés törlését vonhatja maga után. Túljelentkezés és/vagy a nemek egyenlőtlensége folytán előfordulhat, hogy valaki várólistára kerül, ezt egyértelműen jelezzük felé. A tábori helyek feltöltése a jelentkezés sorrendjében történik, de a párok jelentkezései előnyt élveznek.

Csomagjaink

Teljes

Elhivatottaknak

109 000 Ft

4 nap / 3 éjszaka a hotelban, teljes ellátás. Részvétel az órákon, bulikon és egyéb programokon.

 

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik teljes mértékben szeretnék kiélvezni a tábort, nem hagynának ki egy percet sem.

Elfoglalt

boogie-barátoknak

82 000 Ft

3 nap / 2 éjszaka a hotelban, teljes ellátás. Péntek reggeltől részvétel az órákon, bulikon és egyéb programokon. Javasolt érkezés pénteken 9:30 körül (megreggelizve).
Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik a héten csak egy szabadnapot tudnak a táborra áldozni, de péntek reggeltől fejest ugranának a boogie-ba.

Napközis

otthonalvóknak

60 450 Ft

Szállás nélküli ebéd+vacsora. Részvétel az órákon, bulikon és egyéb programokon.

 

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik a közelben laknak és szeretnének minden este otthon aludni, vagy bármi más miatt "hazajárni".

Jelentkezési és fizetési határidők

2024.05.31-ig

Jelentkezés

jelentkezés
+7 nap

Foglaló befizetése

...

Részletek befizetése

2024.06.07-ig

Fennmaradó összeg befizetése

A jelentkezési határidő után - amennyiben van még szabad hely - már csak a teljes összeg befizetésével lehet jelentkezni.

Részletfizetés

Minden hónapban egy kisebb összeg befizetésével biztosíthatod, hogy június közepéig összegyűljön a tábor részvételi díja. Rád bízzuk, hogy mikor és mennyit tudsz befizetni, mi lekönyvelünk mindent és június közepén ellenőrizzük a befizetéseid. Januári jelentkezés estén egy lehetséges ütemezés az alábbi:

Gyakran ismételt boogie tábori kérdések


Kérdésed van?

Ha bizonytalan vagy, vagy szeretnél még egy-két kérdésre választ kapni lépj velünk kapcsolatba!

Nem, a jelentkezéshez nem kell táncpartnerrel regisztrálni. Arra viszont figyelünk a jóváhagyások során, hogy nagyjából kiegyensúlyozott legyen a vezetők-követők aránya, így - főleg a követők esetén - várólistára lehet számítani. Páros jelentkezés esetén nincs várólista, a részvétel már biztosított.

Nem. A jelentkezési lapon külön kérdés vonatkozik a táncpartnerre illetve hogy kivel szeretnél egy szobában aludni.

Mind a tanulás, mind a jó hangulat szempontjából nagyon hasznos a párcsere. Párcsével nem a párod hibáit tanulod meg kompenzálni, hanem bárkivel fogsz tudni táncolni. Természetesen, ha ragaszkodtok hozzá, kimaradhattok a párcseréből.

A napközis csomagban nincs benne a szállás és a reggeli, így az esti közös horkolásokon kívül csak a közös reggeliből maradsz ki. Az árban minden más benne van (ebéd, vacsora, napi fürdőbelépő). A napközbeni átöltözés, lezuhanyzás kicsit körülményesebb, de biztosítunk egy közös szobát, ahová a cókmókjaidat leteheted. Az esti programok általában 11-ig tartanak.

Az első közös boogie óra csütörtökön kezdődik, valamint az első napra tervezünk egy ismerkedős programot is. A szobákat pénteken is 14 óra után lehet elfoglalni, így addig az átöltözés, zuhanyzás kicsit nehézkesebb.

A hotelben 20-25 szobát tartanak fent nekünk a jelentkezési határidőig. Utána már nem biztos, hogy tudunk szállást biztosítani.

A jelentkezők aktuális névsorát a Szobakiosztás fejezetben követheted nyomon. (Görgess fel!)

Lemondás, adatvédelem

Lemondási feltételek

A tábor lemondása esetén:

  • Amennyiben a tábor a szervezők által lemondásra kerül, minden befizetett pénzt visszafizetünk. A SZÉP kártyás összegeket a hotel és a kártyatársaság tudja visszajuttatni a befizetőnek.

Várólistáról be nem kerülés esetén:

  • Amennyiben valaki nem került be a várólistáról, minden befizetett pénzt visszafizetünk. A SZÉP kártyás összegeket a hotel és a kártyatársaság tudja visszajuttatni a befizetőnek.

Egyéni lemondás esetén:

  • Ha a tábor megvalósul, 2024. június 7-ig történő lemondás esetén a foglalón felül befizetett összeget, 2024. június 8. és  július 30. közötti lemondás esetén a szállás és étkezés költségének 50%-át tudjuk visszatéríteni. 2024. július 30. után már semmi sem jár vissza.
  • A foglalást természetesen bármikor át lehet ruházni másra. Ha a szobakiosztás és a résztvevők vezető-követő aránya engedi, akkor ellenkező neműre is.

Adatvédelmi tájékoztató

A tábori jelentkezési lapon megadott személyes adatokat a tábor végéig kezeljük, utána töröljük. A szállásegyeztetés és a szobakiosztás végett az adatok egy részét átadjuk a Martfű Termal SPA-t üzemeltető cégnek.

A megadott adatokat csak a tábor szervezésére használjuk fel, egyéb marketing és promóciós célra nem.

A tábor során rólad is készülhet fénykép. Ezeket a fényképeket később promóciós célokra a közösségi médiában vagy a myboogie honlapján a szervezők felhasználhatják.