Egyéni tempóban haladó (kedd 6)

Időpont

Milyen rendszerességgel, és mikor vannak az órák
Keddenként, 18:00-19:00

Első alkalom

2024-09-10

Párcsere

Nincs (fix pár)

Leírás

Figyelem: Ez az óra nem kezdő szint: 4-6 hónapnyi boogie tudást feltételez.

Az egyéni tempóban haladó órában ötvözzük a magánóra és a csoportos óra előnyeit. Az oktatás kis csoportban történik (max. 6 pár) és egy közös bemelegítéssel indul. Ezután minden párhoz egyénileg odamegyünk, és megtanítjuk neki a soronkövetkező figurákat, illetve kijavítjuk a korábbi figurák esetleges hibáit. Ez lehetővé teszi, hogy minden pár a saját tempójában haladjon (akár gyorsabban, akár lassabban, mint az átlag), az ár viszont töredéke a magánórának. Minimális követelmény a kezdő tanfolyam anyagának stabil ismerete, de általában középhaladó szint után kerülnek ide a párok. Az egyéni tempó miatt erre a tanfolyamra csak párok jelentkezését tudjuk elfogadni. Ez a tanfolyam nem szűnik meg, így addig marad itt egy páros, amíg szeretne, vagy amíg eleget fejlődött a klub szinthez.
Az órán magasabb szinten lévő párosokat is szívesen látunk, ha szeretnének megtanulni egy konkrét figurát, vagy tökéletesíteni a technikát.

Az óra teljesen megegyezik az Egyéni tempóban haladó II-vel, csak már nem fértünk el egy teremben.

Boogie tanfolyam figurái

A tanfolyam alatt nagyjából ezeket a figurákat fogjuk megtanulni, persze a haladás tempóját mindig az adott csoporthoz igazítjuk.

A boogie órák helyszíne

Cím

1062 Budapest, VI. kerület, Aradi utca 1.

Hasznos tudnivalók a boogie tanfolyamhoz

Kérlek, ha újonnan csatlakoznál hozzánk, vedd fel előtte velünk a kapcsolatot.