A myBoogie csapata

Mi a myBoogie-nál arra szövetkeztünk, hogy népszerűsítsük a boogie-t Magyarországon. Ez mindenekelőtt a tanításban csúcsosodik ki, de szervezünk rendszeresen bulikat, workshopokat, sőt nyári tábort is. Fontos számunkra a minőségi oktatás, a jókedv és a humor, valamint a folyamatos fejlődés biztosítása.

Elérhetőségeink

Általános kérdéseiddel írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Az Oktogon Tánc Centrumban tanítunk:
1062 Budapest, Aradi utca 1.


Nézd meg Facebook és Instagram oldalainkat is:

A boogie óráinkról írták

 • Több éve járok hozzájuk. Nagyon élvezem az órájukat. Az idősebb korosztálynak is bátran ajánlom.Az órákat a türelem, a segítőkészség , magas tudás, és a jó hangulat jellemzi.
  N. Dóra
 • Csak ajánlani tudom Dorkát és Marcit! Figyelmes, jó tanárok. Ha boogie-zenét hallok, nagyon visszavágyom az óráikra. :)
  Tóvári Edit
 • Ugyan egy ideje sajnos nem tudok járni az óráikra, őket tartom a kedvenc tánctanáraimnak. Lelkesek, odafigylenek mindenkire, szuper hangulatban telnek az órák. Remélhetőleg nemsokára vissza tudok menni hozzájuk!
  Jenei Lili
 • Mindent megtesznek a tanítványaikért. Hihetetlen, de rengeteg energiát fektetnek abba, hogy mindenki jól érezze magát, óráikon, buliikon remek a hangulat. Mindent elkövetnek a gyors elsajátításért, mindig van ismétlés, gyakorlás, ami nagyon fotosBulikat is szerveznek, ahol bátran lehet gyakorolni. Ha valaki partner nélkül érkezik, azt felkarolják, ne táncoljon egyedül.
  Cs. Kati